Jämsän koirahoitola

Jämsän koirahoitola tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista koirahoitolapalvelua Keski-Suomessa.

Turvallisuus
Koska ensisijainen tarkoituksemme on tarjota hoitopalvelua koirille, on koirien turvallisuuteen ja tilojen puhtaanapitoon kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikki pintamateriaalit kestävät tehokkaan höyrypuhdistuksen, jolloin tilat saadaan huolellisesti siivottua ennen seuraavan hoidokin saapumista.

Eri talouksien koirat pidetään hoitojakson aikana erillään toisistaan, eikä lähtökohtaisesti edes kirsunpään nuuhkimisia meillä sallita. Pyrimme tarjoamaan koirille mahdollisimman levolliset olosuhteet hoitojakson aikana, jolloin jokainen hoidokki saa itse valita lepäileekö mieluummin sisätiloissa vällyjen välissä vai tarkkaileeko ympäristöään raikkaassa ulkoilmassa omalta piha-alueeltaan. Hoitolarakennuksemme onkin jaettu neljän koiran yksiköihin joissa jokaisella koiralla on oma tilansa.

Sovittehan siis etukäteen koiran tuonnista ja hausta – ja pidätte myös kiinni sovituista ajoista. Näin hoitolan päivärutiinit säilyvät suunniteltuina ja voimme huolehtia hoidokkien hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta.

Liikunta
Koirat pääsevät ulkoilemaan hihnassa metsämaastossa useamman kerran päivässä, lisäksi niillä on  käytössään omat yksilökohtaiset ulkotilat joihin ne pääsevät kulkemaan luukun kautta omasta sisätilastaan – tämä tietenkin kelien sallimissa rajoissa (alkaen kevät 2019).

Mikäli koirasi tarvitsee esimerkiksi pidemmän hoitojakson aikana erityishuomiota, vaikkapa liikunnan suhteen, on se useimmiten toteutettavissa: sulan maan aikaan polkupyörällä tai talvella lumikengillä umpihangessa toteutettavat pidemmät kuntolenkit ylläpitävät koiran hyvää kuntoa hoitojakson aikana.

Terveys
Koiran tulee olla hoitoon tuotaessa terve, eli se ei osoita sairauden merkkejä tai ole toipumassa esimerkiksi kennelyskästä tai ripulista, sekä rokotettu kulloinkin voimassa olevien rokotusmääräysten mukaisesti – rokotustodistus tulee olla mukana koiraa hoitoon tuotaessa. Suosittelemme myös madottamaan koiran ennen hoitojaksoa.

Pystymme huolehtimaan myös lääkkeiden annosta hoitojakson aikana, mikäli koirallasi on jokin pysyväislääkitys – emme kuitenkaan voi ottaa hoitoon esimerkiksi leikkauksesta toipuvia koiria.

Ruokinta
Kahdesti päivässä tarjoillut koiran kuivaruoka-ateriat kuuluvat majoituksen hintaan, herkkämahaisille suositellaan omien aterioiden mukaan ottamista. Voit myös tuoda koiran omat pakasteateriat hoitolalle tuodessasi koiraa hoitojaksolle.

Koiran oma peti, lelut sekä muut tarvikkeet hoitojaksolle
Voit ottaa koiralle mukaan oman pedin sekä omia tuttuja leluja joita koira ei saa hajotettua. Myös purtavaksi sopivia puruluita voi varata hoitojaksolle koiralle annettavaksi. Ruoka- ja vesikuppia ei tarvitse tuoda, sillä ne sekaantuvat helposti hoitolan kuppien joukkoon. Muista ottaa mukaan myös panta tai valjaat sekä talutushihna jotka ovat ehjät ja sellaiset joista koira ei pääse irti.