Trimmaus

LUE KOKO TEKSTI ENNEN YHTEYDENOTTOA TRIMMAUSTA VARTEN!

Säännöllinen turkinhuolto on osa koiran hyvinvoinnista huolehtimista!

Turkinhoidon osaaja Jämsän koirahoitolalla on Jenni Björk. Jennillä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ensisijaisesti snautserirotujen trimmaamisesta, vaikka airedalenterrieri ”Hönöstä” kaikki alunperin lähtikin. Näin ollen useimmat nypittävät rodut ovat tulleet matkan varrella tutuiksi.

Trimmauspalvelumme:
– kotitrimmaukset kaikille roduille
– näyttelytrimmaukset snautseriroduille
– tassukarvojen siistimiset
– kynsien leikkaus
– pesut

Koiran voi jättää trimmattavaksi tai voit myös halutessasi jäädä seuraamaan sivusta tai koira voidaan trimmata hoitojakson aikana. Voimme myös yhdessä katsoa oman koirasi trimmaamista tarkemmin, jolloin opit tekemään turkinhuollon halutessasi myös itse.

Trimmauksen hinta muodostuu käytetystä ajasta. Näin ollen trimmauspöydällä hyvin käyttäytyvä ja trimmaukseen valmisteltu koira saadaan trimmattua huomattavasti lyhyemmässä ajassa kuin trimmaukseen tottumaton koira.

Mikäli koira ei olet tottunut käsittelyyn, on parempi ensin varata aika koiran totuttamiseen trimmaukseen ja jättää varsinainen trimmaus toiseen kertaan. Koskaan en tee trimmauksia koiralle väkisin, vaan asiassa edetään aina koiran mukaan.

Trimmaamolla on käytössä Karhia Pro -trimmeri.

Ennen trimmausta

Trimmauskoneella ajettavat koirat tulee pestä ja kuivata kuivaajalla huolellisesti ennen trimmausta sekä kammata/harjata takuttomaksi. Pesu voidaan toki myös tehdä trimmauksen yhteydessä joten sovithan asiasta trimmausaikaa varatessasi?

Nypittävät rodut puolestaan pestään ainoastaan jaloista ja mahan alta – runkoturkkia ei pestä ennen turkin nyppimistä kolmeen (3) viikkoon. Myös nypittävä koira tulee olla takuton ja kuiva trimmaukseen tuotaessa.

Huomioithan myös kelin?! Trimmausta ennen ei siis kannata lähteä vesisateeseen pitkälle lenkille – ellet ole varautunut myös tarvittaessa uudelleen pesemään ja kuivaamaan koiraa kuivaajalla ennen saapumista trimmaukseen. Tarpeillaan koira pitää kuitenkin käyttää, ettei ulkoilutarve iske kesken trimmauksen.

Koska trimmaamo sijaitsee Jämsän koirahoitolan alueella, tarkistathan että koirallasi on rokotukset ajantasalla?

Peruutukset

Varattu aika tulee peruuttaa viimeistään edellisenä päivänä mikäli estyt tuomasta koiraa trimmaukseen! Peruuttamattomista ajoista perimme 50% arvioidusta hinnasta.

Hinnasto

55€ 1. tunti
40€/h seuraavat tunnit
Laskutus aina per alkava 15min
Kynsien leikkaus 15€ / tuntiveloitus

Tarkkaa aikaa trimmauksen kestolle on hankala antaa, mutta tässä hieman suuntaa-antavia aikoja:

Trimmauskoneella ajelu
– pienet koirat 1h-1,5h
– keskikokoiset 1h-2h
– isot koirat 1,5h-2,5h

Nypittävät rodut, turkin laatu vaikuttaa paljon
– pienet ja keskikokoiset koirat 1h-3h
– isot koirat 2h-4h (airedalenterrierin koko trimmi 4h->)

Pesut, turkin paksuus ja koiran koko vaikuttaa
– pesu, ilman kuivausta 30min
– pesu ja kuivaus 1h-1,5h
– pesu ja kuivaus suuritöinen turkki 1,5h-2h

Mikäli koiraa ei ole sovitusti pesty ennen trimmausta, veloitamme 50€ terän vaurioitumismaksua.

Ajanvaraus

Kaikki trimmauksia koskevat kyselyt ja ajanvaraukset suoraan Jennille – Ari ei näistä tiedä mitään! 😉 Eli soitathan suoraan 040-5000195 /Jenni Björk

Trimmauspäivät ovat pääsääntöisesti keskiviikko ja sunnuntai.

En välttämättä pääse aina vastaamaan heti puhelimeen, joten lähetäthän soittosi jälkeen viestin niin soitan sinulle takaisin?