Hinnasto

Jämsän koirahoitolassa voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Varaa aikaa koiraa tuodessasi hoitosopimuksen täyttämistä varten. Hoitomaksu maksetaan koiraa tuotaessa. Haku- ja tuontiajat klo 8.00-12.00 (viimeinen tuontiaika klo 11.30) sekä klo 17.00-19.00, sovimme ajankohdan jokaisen kanssa erikseen välttyäksemme päällekkäisyyksiltä.

Teethän peruutuksen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuitenkin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen hoitojakson alkua. Tätä myöhemmin tai kokonaan peruuttamatta jätetyt hoitojaksot laskutetaan täysimääräisinä.

Varausohjeet
Hoitojakson voit varata täyttämällä kotisivuilla olevan lomakkeen ”VARAUSTIEDUSTELU” tai ottamalla yhteyttä puhelimitse 041-4302100/Ari.

Tarkistathan koirasi rokotukset että ne ovat voimassa, suosittelemme myös madottamaan koiran vähintään viikko ennen hoitojakson alkua. Koiran tulee olla hoitoon tuotaessa terve, eli se ei osoita sairauden merkkejä tai ole toipumassa esimerkiksi kennelyskästä tai ripulista. Kiima-aikaisia narttuja emme valitettavasti voi ottaa hoidettavaksi.

Lue täältä Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset.

Hinnasto on voimassa 18.2.2019 alkaen.

Täysihoito, vuorokausi 35€
– perheen muut koirat sijoitettuna samaan huoneeseen:
2. koira +20€/vrk / 3. koira +10€/vrk
– yli 7vrk yhtenäisissä hoitojaksoissa 30€/vrk (2. koira +18€/vrk /3. koira +8€/vrk)
– ulkoilutukset hihnassa
– oma sisä- ja ulkoalue, käytössä kelin mukaan
– Vivere koiran täysravinto sisältyy hintaan, herkkämahaiselle oma ruoka mukaan

Lisäpalvelut
Lisälenkitys
– 1/2 h lenkitys 15€/koira
– tunnin lenkitys 22€/koira
Kynsien leikkuu 10€/koira
(hoidossa oleva koira)

Kaikki hinnaston hinnat sisältävät alv. 24%