Hoitojakson varaaminen

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille painamalla ”lähetä” nappia niin vahvistamme varauksesi mahdollisimman pian, pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa. Voit myös tiedustella hoitojaksoa tämän kautta, mainitse siinä tapauksessa asiasta ”muita tietoja”-kohdassa.

Teethän peruutuksen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuitenkin viimeistään kaksi (2) vuorokautta ennen hoitojakson alkua. Tätä myöhemmin tai kokonaan peruuttamatta jätetyt hoitojaksot laskutetaan täysimääräisinä.

    HUOM! JOULUAATTONA 24.12. vietämme itsekin Joulua, eli emme ota vastaan tai luovuta koiria, muuten hoitola toimii normaalisti ja hoitolaiset hoidetaan kuten muinakin päivinä.

    Varaa alla olevasta valikosta sopiva aika saapumista varten (pakollinen). Ota huomioon että klo 11.30-17.00 hoitolalla ei ole asiointia.

    Varaa alla olevasta valikosta sopiva noutoaika (pakollinen). Ota huomioon että klo 11.30-17.00 hoitolalla ei ole asiointia. Mikäli koiraa ei haeta sovittuun aikaan, veloitamme 35€ myöhästymismaksun sekä mahdolliset muut kulut (esim. lisävuorokausi).

    Sukupuoli (pakollinen)