Jämsän koirahoitola

Jämsän koirahoitolan lomamökit sijaitsevat luonnon rauhassa, kauniin metsämaiseman ympäröiminä. Jokaisella lomalaisella on oma valoisa, minimalistisesti sisustettu lomahuoneistonsa sekä omassa yksityisessä käytössään oleva viihtyisä piha terasseineen, kelien niin salliessa. Kahdesti päivässä tarjoillut ateriat kuuluvat majoituksen hintaan, herkkämahaisille suosittelemme omien aterioiden mukaan ottamista. Lisäksi lomalaiset pääsevät ulkoilemaan useasti päivässä metsäpoluille sekä nauttimaan luonnon huumaavista tuoksuista.

Koirahoitolamme sijaitsee Jämsässä, Keski-Suomessa. Koirahoitolaa ympäröi kaunis suomalainen metsämaisema, eikä kaupungin melu pääse häiritsemään lomailijoiden rauhaa. 9-tieltä koirahoitolalle on kuitenkin lyhyt 3,6km matka, joten poikkeama ei ole päätieltä pitkä – koiran hoitoon tuominen on siis helppoa matkatessasi esimerkiksi Etelä-Suomesta pohjoiseen tai päinvastoin.

Jämsän koirahoitolassa keskitymme täysin koirien hoitamiseen, joten valitettavasti muita lemmikkieläimiä emme voi ottaa vastaan. Jokaiselle koiralle on varattu oma lomahuoneisto sekä kelien salliessa suora kulku omalle aidatulle ulko-alueelle terasseineen.

Koirat ulkoilutamme useasti päivän aikana, lisäksi oma ulkoilualue on lemmikkisi käytössä – koirat myös vaatetetaan tarpeen mukaan niin sovittaessa.