Jämsän koirahoitola

Koirahoitolamme sijaitsee Jämsässä, Keski-Suomessa. Koirahoitolaa ympäröi kaunis suomalainen metsämaisema, eikä kaupungin melu pääse häiritsemään lomailijoiden rauhaa. 9-tieltä koirahoitolalle on kuitenkin lyhyt 3,6km matka, joten poikkeama ei ole päätieltä pitkä – koiran hoitoon tuominen on siis helppoa matkatessasi esimerkiksi Etelä-Suomesta pohjoiseen tai päinvastoin.

Jämsän koirahoitolassa keskitymme täysin koirien hoitamiseen, joten valitettavasti muita lemmikkieläimiä emme voi ottaa vastaan. Jokaisella koiralla on oma huone sekä kelien salliessa osasta huoneita on suora kulku omalle terassille. Koirat ulkoilutamme kolme kertaa päivän aikana ja vaatetamme tarpeen mukaan niin sovittaessa. (jatkuu kuvan jälkeen)

Turvallisuus
Koska ensisijainen tarkoituksemme on tarjota hoitopalvelua koirille, on koirien turvallisuuteen ja tilojen puhtaanapitoon kiinnitetty erityistä huomiota. Kaikki pintamateriaalit kestävät tehokkaan höyrypuhdistuksen, jolloin tilat saadaan huolellisesti siivottua ennen seuraavan hoidokin saapumista.

Eri talouksien koirat pidetään hoitojakson aikana erillään toisistaan, eikä lähtökohtaisesti edes kirsunpään nuuhkimisia meillä sallita. Pyrimme tarjoamaan koirille mahdollisimman levolliset olosuhteet hoitojakson aikana. Hoitolarakennuksemme onkin jaettu neljän huoneen yksiköihin joissa jokaisella koiralla on oma tilansa.

Sovittehan siis etukäteen koiran tuonnista ja hausta – ja pidätte myös kiinni sovituista ajoista? Näin hoitolan päivärutiinit säilyvät suunniteltuina ja voimme huolehtia hoidokkien hyvinvoinnista sekä turvallisuudesta. Koirien tuonti ja haku tapahtuu ainoastaan ajanvaraukselle klo 8.00-12.00 sekä klo 17.00-19.00 välisinä aikoina, klo 12.00-17.00 hoitolalla ei ole vastaanottoa.

Terveys
Koiran tulee olla hoitoon tuotaessa terve, eli se ei osoita sairauden merkkejä tai ole toipumassa esimerkiksi kennelyskästä tai ripulista. Edellytämme koirilta voimassa olevat kolmos- tai nelosrokotteet sekä rabiesrokotteen. Rokottamatonta koiraa emme ota hoitoon. Rokotustodistus tulee olla mukana koiraa hoitoon tuotaessa.

Pystymme huolehtimaan myös lääkkeiden annosta hoitojakson aikana, mikäli koirallasi on jokin pysyväislääkitys – emme kuitenkaan voi ottaa hoitoon esimerkiksi leikkauksesta toipuvia koiria.

Kiima-aikaisia narttuja emme valitettavasti voi ottaa koirahoitolaan hoidettavaksi.

Ruokinta
Hoidon hintaan sisältyy koiran kuivaruoka (Happy Dog -täysravinnot), herkkämahaisille suosittelemme omien ruokien mukaan ottamista. Voit myös tuoda koiran omat pakasteateriat hoitolalle tuodessasi koiraa hoitojaksolle. Pakkaathan tällöin ruoat valmiiksi kerta-annoksiin.

Peti, lelut sekä purtavat
Voit ottaa koiralle mukaan oman pesukonepesun kestävän pedin sekä omia tuttuja leluja joita koira ei saa hajotettua. Myös puruluita voi varata hoitojaksolle koiralle annettavaksi. Ruoka- ja vesikuppia ei tarvitse tuoda, sillä ne sekaantuvat helposti hoitolan kuppien joukkoon. Tarkista että talutin sekä panta tai valjaat ovat ehjät ja sellaiset joista koira ei pääse rimpuilemaan irti.